vineri, 10 decembrie 2010

Treziti-va odata!

Acum 21 de ani, poporul roman a rupt catusele libertatii de la maini si picioare, castigandu-si o libertate fizica. In mandria lor prosteasca, in loc a le arunca, catusele rupte si le-au pus coroana pe frunti, incatusandu-si mintile.
De 21 de ani, in Romania, monarhia prostiei domneste peste tot, cu mii, zeci de mii, milioane de regi inchipuiti. Acelasi popor care a dat nastere celor mai straluciti oameni de stiinta si cultura ai lumii si care nu de mult depaseau cu regularitate productiile preconizate, astazi ofera lumii intregi un spectacol al prostiei fara precedent.
Cei ce au puterea a intelege ceea ce se intampla si prefera a nu opri acest spectacol absurd sunt adevaratii tradatori. Cei ce ne conduc, practic nu au nicio vina, deoarece ei nu sunt decat exponentii prostiei si incompetentei populare.
De 21 de ani ne inchinam prostiei, incompetentei si visurilor noastre absurde, lasandu-ne sufletele intemnitate in trecut.Sansa enorma pe care milioane de romani saraci o au pentru a schimba viitorul lor exista.Ea nu este violenta ci convingerea clara ferma ca sintem o mare familie umana o mare natiune formata din frati si surori, rude care se respecta si au un tel comun cel mai important din viata fiecaruia:telul suprem ROMANIA...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu