marți, 7 decembrie 2010

Sa mai si radem

   In urma presiunilor uriase la care a fost supus Julian Assange, dupa publicarea a sute de mii de documente secrete, fondatorul Wikileaks a fost nevoit sa contraatace, amenintand comunitatea internationala cu dezvaluiri deranjante. “In cazul in care agentiile de spionaj ale SUA nu vor inceta cu aceste hartuieli demne de Gestapo, ma vad nevoit sa fac publice cateva informatii extrem de sensibile, care pot afecta grav echilibrul global. Ca sa dau un exemplu, am documente clare asupra prezentei presedintelui Obama la o anumita adresa intr-o anumita zi, intr-un imobil in care se afla o anumita afacere, de o anumita natura. Nu zic sexuala, ci de o anumita natura”, a comentat Julian Assange. Intrebat de reporterii nostri daca are informatii sensibile si despre Romania, Assange a raspuns afirmativ, sustinand ca detine o telegrama secreta trimisa de Ambasada SUA la Bucuresti, in care se precizeaza IQ-ul primarului din Sectorul 5: “Va asigur ca daca autoritatile statului roman incearca ceva impotriva mea, voi face public IQ-ul lui Vanghelie si credeti-ma, nu va fi usor pentru nimeni sa traiasca dupa ce a aflat o asemenea informatie. Ar fi o surpriza uriasa”.
Vanghelie neaga ca ar avea IQ
Confruntat de reporterii nostri pe tema declaratiei lui Assange, Marian Vanghelie a negat initial ca ar avea vreun IQ, sustinand ca Assange este un santajist international si ca “daca ar locui la mine in sector, pai as stiu eu cum sa pun pana pe el. As scoate untul din el, panarama mamii lui de australopitec!”.

Dupa ce reporterii nostri i-au atras atentia primarului Vanghelie ca toti oamenii au IQ, Vanghelie a parut putin contrariat, sustinand ca chiar daca ar avea un IQ, el are unul foarte mic, iar informatiile contrare aparute in presa sunt niste zvonuri.

“Daca am 30 ! Daca ! Nu zic, e posibil sa am un 35! Dar ce e peste 35 e de la el! Sunt minciunile si fabricatiunile lui Assange, acest violator sexual, prieten cu Guru Bivolaru!”, a mai declarat Marian Vanghelie.



      Sursa: Trombon.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu